top of page

Lader du økonomisk frygt stoppe dig i at udleve dit fulde potentiale? 

Hvad betyder penge for dig? Og hvilket forhold har du til økonomi?

Når det kommer til penge og økonomi har vi alle vores helt eget forhold og et sæt af overbevisninger med os fra barndommen. Ligegyldig hvilken opvækst vi har haft og hvad vi tror på, når det kommer til økonomi, har vi alle tilfælles at penge er en nødvendighed for at føle en vis tryghed i livet.

Vi kan derfor heller ikke komme udenom at økonomi spiller en rolle, også når det kommer til at turde leve et autentisk liv og skabe en forretning vi brænder for.

Jeg oplever ofte at vi som mennesker kan blive fanget i en økonomisk frygt, der bremser os i at udleve vores fulde potentiale og skabe den forretning vi drømmer om.

 

Det er tanker som:

 • "Kan jeg nu få kunder/bookinger nok"

 • "Kan jeg overhovedet leve af min passion?!"

 • "Hvad nu hvis de penge jeg har forsvinder igen”

 • "Hvad med mine udgifter! Skat! Opsparing! Pension! 

 • ...Fyld selv ind hvilken økonomisk frygt du har...

 

Vi skal ikke være mange minutter med de frygt-tanker inden vores tro på os selv, vores potentiale og vores mod til at gå med det der føles rigtigt, er skudt helt til jorden. Til sidst ender mange med at sige til sig selv "det er nok bedst at lade være" eller endnu værre "det løser sig nok". Men tingene løser som regel ikke sig selv, vi er nødt til at gå ind og tage ansvar. 

Image by Isabela Drasovean

Frygten er helt naturlig og selvfølgelig skal vi tænke os om inden vi laver store forandringer i vores liv. Men ofte kræver det blot den rette guidance og et økonomisk overblik. 

Vil du gerne sættes fri fra denne frygt, så lad os tage en samtale om, hvad der fylder hos dig og dykke ned i de mønstre der ligger til grund herfor. Derudover hjælper jeg dig med at skabe et billede, ud fra din økonomiske situation, så du sort på hvidt, kan se hvordan tingene reelt ser ud. Vi kan nu bruge dette billede som grundlag, og få bygget et fundament for dig, så denne stagnerede/låste energi, kan få frit flow igen. Frygt låser os nemlig fast og bremser vores kreativitet. Derfor er det vigtigt at få løsnet energien op.

Image by Skye Studios

Udbytte af rådgivning:

 • Se dine idéer og visioner blive realiseret

 • Lær at give slip på og håndtere din frygt

 • Opdag og få kontakt til dit eget potentiale

 • Lær at skabe finansiel og personlig frihed på alle niveauer

 • Personlig støtte og guidance

 • Mod til at skabe et autentisk liv og forretning

Hvem hjælper jeg:

Jeg arbejder med kreative sjæle, som;

 

 • Har et ønske om at finde sit autentiske Jeg

 • Er klar til at overkomme sin frygt

 • Vil bygge en forretning og levevej, som er i balance med hvem de er og det de brænder for

 • Har en åbenhed overfor spiritualitet

Hvordan foregår det?

I en intuitiv rådgivningssession kigger vi på hvad du har brug for lige her og nu. Det kan være at du står i en situation som du ikke kan se en vej ud af, det kan være at du føler der er blokeringer, som du har brug for hjælp til at få defineret og transformeret. Det kan også være du blot har behov for at vende tankerne og kigge på dine muligheder. Dette kan være både privat eller erhvervsmæssigt.

 

I bund og grund handler det for mig om, når jeg sidder med dig i en rådgivningssituation, at jeg "tuner ind" og fornemmer dig og ser det hele menneske du er. 

Der er altid en grund til at vi er som vi er, har det som vi har det, og derfor handler eller ikke handler. Det er blandt andet det vi arbejder med i rådgivningen. Derudover bliver vi helt konkrete omkring økonomi og retning.

 

Vores sessioner foregår i mine lokaler i København, i Holbergsgade.

Ved første møde får vi lige en fornemmelse af hinanden, og jeg finder ud af i hvilken retning vi skal sammen.

 

Efterfølgende møder, er der mulighed for at starte vores session med en kort meditation. Blot for at komme til stede sammen i rummet.

Vi kommer ofte løbende fra en situation til en anden og giver os sjældent tid til at lande i det nye vi ankommer til. Jo mere du er til stede, jo mere udbytte får du af vores tid sammen.

Meditationen er ikke et krav, men en mulighed, og du kan frit sige til, hvis du ikke ønsker dette.

Du kan enten booke en enkelt session ad gangen, eller se om mit mentorforløb er det rette for dig. 

IMG_8382-2.jpg
bottom of page