top of page

Min historie

At se og mærke andre, på den måde jeg kan, troede jeg i mange år var en evne alle havde.

Da jeg var ung var jeg kunstskøjteløber i 10 år og deltog i Sjællands-, Danmarks- og Nordisk Mesterskaberne. I denne periode oplevede jeg, at med opmærksomheden førte også jalousi fra andre. Grundet min medfølende væremåde medførte det tanker som, ”når jeg har succes så bliver andre kede af det.” ”Når jeg er noget, så får jeg andre til at føle de ikke er noget”. 

 

Derfor valgte jeg den trygge vej, hvor jeg også fik mulighed for at gemme mig selv lidt væk. 

Jeg er uddannet fra Copenhagen Business School og har i de sidste 25 år arbejdet med økonomi og hjulpet mennesker, især i musikbranchen, med deres økonomi, skat og regnskaber. 

At arbejde med tal og økonomi føltes "sikkert". Her var 1 + 1 altid 2. Men som årene gik føltes det mere som om at jeg gik på kompromis med mig selv, gemte mig bag skærmen og tallene, og stod ikke ved mit eget fulde potentiale.

IMG_8387-2.jpg

Heldigvis blev jeg opmærksom på det og begyndte at søge den vej jeg kunne mærke var den rigtige for mig.

Jeg uddannede mig til meditationslærer, Yin Yoga lærer og tog på en rejse, både fysisk ud i verden på retreats, og ind i mig selv.

Jeg blev nødt til at se mit eget potentiale og finde modet til at udleve det.

Vi fortæller ofte os selv at den "sikre vej" er tryg og rar. Men de fleste af os oplever med tiden, at leve et liv hvor vi gemmer os selv og vores potentiale væk, kan være enormt utrygt og smertefuldt.

I dag...

IMG_8375.JPG

Er jeg nået dertil, hvor jeg har bygget en sund virksomhed op, helt i balance med mit eget potentiale. Jeg tog et vigtigt og ærligt kig på min egen forretning og min konklusion var at JEG manglede.

Min hjerne er glad for tal og at sætte i kasser, men opdagede at jeg var meget mere end det og at jeg gemte mig bag min computer meget af tiden.

Jeg har opdaget at jeg har en unik evne til at se andres potentiale og hvordan de opnår det. Igennem arbejdet med mig selv er jeg blevet bevidst om mit eget potentiale og det at turde bruge den gave jeg altid har haft med mig.

 

Jeg har et oprigtigt ønske om at hjælpe mine klienter til at se deres fulde potentiale, få hjælp til at håndtere den frygt der bremser dem og få ro på deres økonomi, så de ikke bliver bremset i deres kreativitet.

Jeg vil elske at hjælpe og støtte dig på samme rejse.

bottom of page