top of page

 Mentorforløb  
“Transform your business”

Jeg har skabt et mentorforløb til dig der oprigtig ønsker at opnå økonomisk tryghed, se dit fulde potentiale og finde modet til at udleve det i din eksisterende forretning eller skabe en ny levevej. 

I mentorforløbet går vi i dybden med to vigtige aspekter:

 

  • Vi går først og fremmest i dybden med din økonomi, privat (hvis du ønsker) og erhvervsmæssigt. Dette gør vi, så vi kan få det faktiske øjebliksbillede af hvordan det hele står til og derfra se hvad der skal til for at du kan udleve din drøm, eller transformere din eksisterende forretning. Vi udarbejder en langsigtet plan sammen. Målet er at du kan føle dig økonomisk fri. 

  • At se folks potentiale og hjælpe dem med at udleve det, er det jeg brænder for. Derfor handler det ikke kun om økonomien, men også om alt det vi ikke kan sætte i et Excel-ark. Nemlig det vi mærker indeni og som ofte bremser os i at leve et autentisk liv. Vi arbejder med frygten, med hæmmende tanker om hvad vi kan og ikke kan, og jeg guider dig på bedste vis til at håndtere det der er svært og sårbart i en forandringsproces. Målet er at du står stærkt i dig selv og økonomisk, til at have mod og styrke til at vælge det liv du vil leve.

IMG_8379.JPG

Hvor, hvordan, hvorfor, hvor meget og hvor længe?

Mentorforløbet forløber over 5 sessioner a 75 minutters varighed. 

Det foregår enten over Zoom eller fysisk i mine lokaler i København K eller i Skodsborg.

Vi taler under forløbet om din nuværende situation og om dit potentiale og arbejder med at bryde de vaner og mønstre der evt. bremser dig. Vi definerer dine økonomiske mål og dine personlige værdier. Jeg hjælper med at  evaluere om dinuværende livstil er i overensstemmelse med dine økonomiske mål. Vi ser på hvordan vi kan optimere din økonomi, vi danner således et overblik over din økonomiske situation her og nu, og kigger på hvilke muligheder der er fremadrettet.

Vi arbejder sammen om dette, og målet er at du opnår økonomisk tryghed og følelsen af økonomisk frihed. 

 

Et mentorforløb over 5 gange, kan forløbe således:

 

1.    Målfastsættelse og livsstil
I første session bliver du opfordret til at definere dine økonomiske mål og identificere dine personlige værdier. Jeg vil hjælpe dig med at evaluere om din nuværende livsstil er i overensstemmelse med dine økonomiske mål. Jeg vil tune ind på dit potentiale og se på om du får anvendt dine medfødte gaver til fulde. Du vil få værktøjer til at prioritere dine behov og ønsker og finde balance mellem at nyde livet og planlægge for fremtiden. 

 

2.    Det økonomiske perspektiv. 
Jeg skaber her en grundlæggende forståelse af økonomiske principper. Du vil få mulighed for at reflektere over din egen økonomiske situation og identificere områder, hvor du ønsker at opnå forbedringer. Sammen fastlægger vi klare økonomiske mål, såsom opsparing, investeringer eller gældsafvikling, der passer til dine langsigtede ambitioner. Hvis det ønskes, kan jeg udarbejde en analyse af din økonomi, så du får et klart overblik. 

3.    Udviklingsplan og strategier
Baseret på de oplysninger, der er indsamlet i de foregående sessioner, vil vi udvikle en konkret handlingsplan. Hvilke skridt skal der tages for at nå dine mål. Jeg hjælper her med at identificere strategier og ressourcer.  Der kan være fokus på at identificere eventuelle udfordringer og mulige løsninger. Vi laver også en visualisering af dette nye kapitel. 

 

4.    Følge op og justering
I den fjerde session vil vi evaluere fremskridt og eventuelle hindringer, der er opstået siden starten af mentorforløbet. Jeg hjælper med at justere planen og strategierne efter behov. Det er en mulighed for at fejre succeser og lære af fejltagelser. 

5.    Selvvurdering og fremtidig planlægning
I den sidste session vil vi evaluere hele mentorforløbet og de resultater, der er opnået. Der vil være fokus på at fastlægge fremtidige mål og hvordan du kan fortsætte din personlige og professionelle udvikling. 

 

Det er vigtigt at bemærke, at disse sessions blot er en generel beskrivelse og kan tilpasses efter behov og interesse. Jeg vil skabe et rum, hvor du kan udtrykke dine specifikke bekymringer og mål og få skræddersyet vejledning og støtte.

Et mentorforløb giver os muligheden for at kunne arbejde mere i dybden og intensivt.

Når du vælger at committe dig til et forløb, committer du dig også til dig selv og den levevej du drømmer om. Allerede i valget om at vælge dig selv til, vil du opleve en indre forandring.

Prisen er kr. 8.000,- ex. moms.  

 

Du er altid velkommen til at tage fat i mig med hvad end spørgsmål du måtte have, eller hvis du er i tvivl om dette forløb er det rette for dig og den situation du står i.

bottom of page