Mentorforløb

Jeg har skabt et mentorforløb til dig der oprigtig ønsker at opnå økonomisk tryghed, se dit fulde potentiale og finde modet til at udleve det i din eksisterende forretning eller skabe en ny levevej. 

I mentorforløbet går vi i dybden med to vigtige aspekter:

 

  • Vi går først og fremmest i dybden med din økonomi, privat (hvis du ønsker) og erhvervsmæssigt. Dette gør vi, så vi kan få det faktiske øjebliksbillede af hvordan det hele står og derfra se hvad der skal til for at du kan udleve din drøm, eller transformere din eksisterende forretning. 

  • At se folks potentiale og hjælpe dem med at udleve det, er det jeg brænder for. Derfor så handler det ikke kun om økonomien, men om alt det vi ikke kan sætte i exel-ark. Nemlig det vi mærker indeni og som ofte bremser os i at leve et autentisk liv. Vi arbejder med frygten, med hæmmende tanker om hvad vi kan og ikke kan, og jeg guider dig på bedste vis til at håndtere det der er svært og sårbart i en opstarts- eller forandringsproces. 

IMG_8379.JPG

Hvor, hvordan, hvorfor, hvor meget og hvor længe?

Mentorforløbet forløber over 5 sessioner a 75 minutters varighed. 

Det foregår enten over Zoom eller fysisk i mine lokaler i København K.

 

Første samtale bygges op ud fra det økonomiske perspektiv. Materiale modtager jeg fra dig inden vi mødes og så forbereder jeg et overblik til vores første møde. 

 

I de efterfølgende sessioner begynder det transformerende personlige arbejde. Vi går i dybden og ser på hvor dine udfordringer ligger. Du får værktøjer til at komme igennem dem, så du kan stå stærkt når du kommer over på den anden side.

 

Vi taler om dit potentiale og arbejder med at bryde de vaner og mønstre der bremser dig i at turde udleve det.

Et mentorforløb giver os muligheden for at kunne arbejde mere i dybden og intensivt.

Når du vælger at committe dig til et forløb, committer du dig også til dig selv og den levevej du drømmer om. Allerede i valget om at vælge dig selv til, vil du opleve en indre forandring.

Prisen er kr. 7000 ex. moms.  

 

Du er altid velkommen til at tage fat i mig med hvad end spørgsmål du måtte have, eller hvis du er i tvivl om dette forløb er det rette for dig og den situation du står i.