top of page

 Mentorforløb  
“Transform your business”

Jeg har skabt et mentorforløb til dig der oprigtig ønsker at opnå økonomisk tryghed, se dit fulde potentiale og finde modet til at udleve det i din eksisterende forretning eller skabe en ny levevej. 

I mentorforløbet går vi i dybden med to vigtige aspekter:

 

  • Vi går først og fremmest i dybden med din økonomi, privat (hvis du ønsker) og erhvervsmæssigt. Dette gør vi, så vi kan få det faktiske øjebliksbillede af hvordan det hele står til og derfra se hvad der skal til for at du kan udleve din drøm, eller transformere din eksisterende forretning. Vi udarbejder en langsigtet plan sammen. Målet er at du kan føle dig økonomisk fri. 

  • At se folks potentiale og hjælpe dem med at udleve det, er det jeg brænder for. Derfor handler det ikke kun om økonomien, men også om alt det vi ikke kan sætte i et Excel-ark. Nemlig det vi mærker indeni og som ofte bremser os i at leve et autentisk liv. Vi arbejder med frygten, med hæmmende tanker om hvad vi kan og ikke kan, og jeg guider dig på bedste vis til at håndtere det der er svært og sårbart i en forandringsproces. Målet er at du står stærkt i dig selv og økonomisk, til at have mod og styrke til at vælge det liv du vil leve.

IMG_8379.JPG

Hvor, hvordan, hvorfor, hvor meget og hvor længe?

Mentorforløbet forløber over 5 sessioner a 75 minutters varighed. 

Det foregår enten over Zoom eller fysisk i mine lokaler i København K.

 

Første samtale bygges op ud fra det økonomiske perspektiv. Her bør du tænke over, hvilke spørgsmål du som udgangspunkt ønsker svar på. Herudover finder vi vejen sammen, du er i trygge hænder.

 

I de efterfølgende sessioner begynder det transformerende personlige arbejde. Vi går i dybden og ser på hvor dine udfordringer ligger. 

Vi taler om din nuværende situation og om dit potentiale og arbejder med at bryde de vaner og mønstre der evt. bremser dig. Vi ser på hvordan vi kan optimere din økonomi, vi danner således et overblik over din økonomiske situation her og nu, og kigger på hvilke muligheder der er fremadrettet.

Vi arbejder sammen om dette, og målet er at du opnår økonomisk tryghed og følelsen af økonomisk frihed. 

Et mentorforløb giver os muligheden for at kunne arbejde mere i dybden og intensivt.

Når du vælger at committe dig til et forløb, committer du dig også til dig selv og den levevej du drømmer om. Allerede i valget om at vælge dig selv til, vil du opleve en indre forandring.

Prisen er kr. 7.000,- ex. moms.  

 

Du er altid velkommen til at tage fat i mig med hvad end spørgsmål du måtte have, eller hvis du er i tvivl om dette forløb er det rette for dig og den situation du står i.

bottom of page